Bulldog

Bulldog Sensitive Pleťový krém

100 ml
239,90 Kč 2 399,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Velká Británie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hydratační krém na obličej je určený pro péči o citlivou pleť, které poskytne potřebnou dávku výživy a hydratace.

Snadno se vstřebává a nezanechává lepkavý ani mastný film na pokožce. Složení pánského krému je obohacené o baobabový olej, který je plný vitamínů a esenciálních mastných kyselin. Doplňuje ho silně hydratační ovesný olej a extrakt z vrbovky, které se společně postarají o zklidnění a regeneraci pokožky. 

  • intenzivně hydratuje
  • přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužské pleti

Použití

Používejte ráno a večer. Naneste rovnoměrně na vyčištěnou pleť na obličeji a krku. Vhodné pro každodenní použití pro ošetření suché a citlivé pleti.

O výrobci

První myšlenka pro založení společnosti Bulldog se zrodila v roce 2005, když si zakladatel Simon Duffy všiml, že pro něj neexistují žádné přímé možnosti péče o pleť. Na polici měl výrobky, které používal, ale žádné výrobky, které by miloval a tak se rozhodl, že si založí fimu s vlastní kosmetikou pro muže.

V Bulldog nepoužívají ingredience ze zvířecích zdrojů a jsou certifikováni společností Cruelty Free International. Všechny jejich výrobky jsou vhodné pro vegetariány i vegany. Zásadně nepoužívají plastové mikročástice, syntetické vůně ani umělé barvy a většinu svých produktů vyrábí ve Velké Británii, v továrnách vedených lidmi, které znají a kterým důvěřují.

Skladování

Skladujte v suchu a při pokojové teplotě. Spotřebujte do 365 dnů po otevření.

Výrobce

Bulldog Skincare
332 Ladbroke Grove
London
W10 5AD
United Kingdom

Aqua (Water), Ethylhexyl palmitate, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Sorbitan stearate, Sodium polyacrylate, Pentaerythrityl distearate, Phenoxyethanol, Sodium stearoyl glutamate, Benzoic acid, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Amorphophallus konjac root extract, Adansonia digitata (Baobab) seed oil, Sodium hydroxide, Avena sativa (Oat) kernel oil, Triticum vulgare (Wheat) germ oil, Ethylhexylglycerin, Epilobium angustifolium (Willowherb) flower/leaf/stem extract, Sodium metabisulfite, Tocopherol

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kCal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g