Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Ibérico Vepřová krkovice

cca 300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

NovinkaPrémiová kvalita

cca

 239,97 Kč 799,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Krkovice neboli Cabecero z prasete plemene Ibérico. Cabecero je centrálním svalem krkovice v nižší partii krku. Je typická silným nesouměrným mramorováním. Iberico krkovice je chuťově výraznější a šťavnatá. 

  • Balení obsahuje 2 plátky.

Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.

Plemeno prasat iberijských...

Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.

Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Maso je ideální volbou zejména na grilování či dušení. Využít ho můžete ale i k přípravě domácích burgerů. 

O výrobci

Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Cesar Nieto Group S.L. 
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota608 kJ/145 kCal
Tuky7.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.1 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny20 g
Sůl0.11 g
Vláknina0 g