


Ibérico Vepřová krkovice
cca 300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Krkovice neboli Cabecero z prasete plemene Ibérico. Cabecero je centrálním svalem krkovice v nižší partii krku. Je typická silným nesouměrným mramorováním. Iberico krkovice je chuťově výraznější a šťavnatá.
- Balení obsahuje 2 plátky.
Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.
Plemeno prasat iberijských...
Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.
Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.
Použití
Určeno k tepelné úpravě. Maso je ideální volbou zejména na grilování či dušení. Využít ho můžete ale i k přípravě domácích burgerů.
O výrobci
Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Cesar Nieto Group S.L.
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 608 kJ/145 kCal |
Tuky | 7.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.1 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0.11 g |
Vláknina | 0 g |