Více za méně

Head&Shoulders

Head & Shoulders Itchy Scalp Šampon proti lupům pro svědivou pokožku hlavy

400 ml
184,90 Kč 462,25 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Šampon Head & Shoulders bojuje proti příčinám vzniku lupů pro až 72hodinovou ochranu proti lupům, svědivosti a suché pokožce hlavy.

Jeho pokrokové složení s vyváženým pH a posílené antioxidanty je dermatologicky testované pro šetrnou péči o vlasy a pokožku hlavy a poskytuje vlasy až 100% bez lupů, klinicky ověřené (při pravidelném používání). Šampon Itchy Scalp s eukalyptem zklidňuje pokožku vaší hlavy a ulevuje od svědivosti způsobené výskytem lupů.

Použití

Naneste na mokré vlasy a pokožku hlavy, umyjte, opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte společně s balzámem H&S. 

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, dámské hygienické potřeby, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte vysokým teplotám. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

The Procter & Gamble Company,
Procter and Gamble Plz
Cincinnati, OH 45202
Spojené státy americké

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Menthol, Dimethiconol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Trideceth-10, Polyquaternium-76, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzylalcohol, CI 42090, CI 17200