Botanicus

Botanicus Speciální mýdlo Rakytník

105 g
139,90 Kč 1 332,38 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní mýdlo s obsahem čerstvých rakytníkových plodů, které pocházejí z vlastní produkce společnosti Botanicus. Pravidelné používání dodává pokožce vitalitu a zároveň ji zklidňuje.

Použití

Používejte jako klasické mýdlo. Pouze pro vnější použití.

O výrobci

Botanicus je česká společnost založená v roce 1992 nedaleko Lysé nad Labem. Zabývá se především výrobou přírodní kosmetiky a pěstováním rostlin, bylin, ovoce a zeleniny ve vlastních ekologických zahradách. Vypěstované suroviny používá nejen do kosmetických výrobků, ale vyrábí i potravinářské výrobky, např. čaje, marmelády a chutney.

Ekologické zahrady Botanicus mají charakter produkčních ploch a zároveň slouží i jako zahrady vzdělávací a odpočinkové. Nedílnou součástí firmy je také Centrum řemesel, které vzniklo jako myšlenka ukázat nejen význam zapomenutých řemesel, ale i význam a podíl řady přírodních materiálů při výrobě věcí, které nás v běžném životě obklopují.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem.

Výrobce

Botanicus, spol. s r.o.
Ostrá 8
289 52 Lysá nad Labem
Česká republika

Ingredients (INCI):
Aqua, Propylene Glycol, Sodium Palmate, Hippophae Rhamnoides Fruit, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerin, Parfum, Tetrasodium Etidronate, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, CI 15985, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinnamal.