PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Roll-on proti bolesti hlavy 5ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
299,90 Kč 299,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Roll-on na bolest hlavy

Zmírňuje hlubší i povrchové bolesti, tlumí tlak v hlavě způsobený stresem, tlumí úzkost a vnímání stresu, uvolňuje svaly a zmírňuje nevolnost.

Zdravotnický prostředek. Puressentiel Roll-on proti bolesti hlavy zmírňuje tenzi v oblasti hlavy, krku a ramen. Snižuje stres a nervozitu. Složení je ze 100 % přírodního původu s obsahem 9 esenciálních olejů. Esenciální oleje: Bazalka, rmen římský, eukalyptus, levandule, máta peprná, myrta, oregano, ravensára a rozmarýn se zklidňujícím, tišícím a uvolňujícím účinkem a s efektem redukce napětí. Přináší mysli rovnováhu a harmonii, zároveň tonizaci a stimulaci. Není fototoxický (test in vitro). Balení obsahuje 5 ml.

Aqua, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, PEG-7 Gly ceryl Cocoate, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavendula Angustifolia (Lavender) Oil, Oxygen, Sulfated Castor Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hydroxypropyl Guar, Ravensara Aromatica Leaf Oil, Origanum Heracleoticum Flower Oil, Ocinum Basilicum (Basil) Oil, Myrtus Communis Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Dávkování: Před použitím důkladně protřepejte. Nanášejte pomocí akupresury na tlakové body: spánky, střed čela a nad obočí. Sledujte linii vlasů od uší až k zátylku. Dokončete trapézovým svalem.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401544695443