Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Frosta

Frosta Oriental Shrimps

400 g
Frozen
CZK 104.90 CZK 262.25 /kg

Delivery within 60 minutes

80+ customers buy regularly

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Zmrazené krevety s rýží a zeleninou po orientálsku.

Použití

  • Příprava na pánvi: Dejte 1–2 lžíce oleje do pánve a vložte zmrazený obsah sáčku. Ohřejte na nejvyšší stupeň tepla a poté ohřívejte na středním stupni tepla 8 minut. Čas od času promíchejte.
  • Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený obsah sáčku do vhodné nádoby s poklicí. Přidejte 1–2 lžíce oleje. Ohřívejte přibližně 14 minut při 600 W. V polovině doby ohřívání a na konci dobře promíchejte.

O výrobci

Společnost FRoSTA byla založena v roce 1966. Zabývá se zpracováním mražených ryb a nabízí mnoho nápadů na rychlý a chutný oběd, jako jsou například rybí prsty, zelenina na pánvi, hotová jídla, burgery nebo kuřecí výrobky. V souladu s politikou 100% chuti nepoužívá v jídlech přísady do potravin. 

Skladování

Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce

FRoSTA sp. z o.o.
Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Polsko 

Composition

Vařená bílá rýže44 %
Voda
Rýže
Jedlá sůl
Zelenina34 %
Cibule
Mrkev
Klíčky fazole mungo
Hrachové lusky
Kukuřice
Blanšírované a glazované krevety10 %
Krevety
Voda
Jedlá sůl
Jedlé kaštany
Houba Jidášovo ucho
Sojová omáčka1.5 %
Voda
Soja
Pšenice
Jedlá sůl
Slunečnicový olej
Jedlá sůl
Cukr
Česnek
Kurkuma
Pískavice řecké seno
Fenykl
Prášek z hlízy celeru
Koriandr
Mletá hořčičná semínka
Kmín
Kajenský pepř
Show all

Nutritional values per 100 g

Energy value395 kJ/91 kCal
Fats1.6 g
including saturated fatty acids0.3 g
Carbohydrates15 g
including sugars1.7 g
Protein3.7 g
Salt1.4 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Crustaceans
Soybeans
Celery
Mustard
May contain traces of:
Eggs
Fish
Milk
Molluscs
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.