Kup 2

Sensodyne

Sensodyne Nourish Healthy White zubní pasta pro citlivé zuby s esenciálními oleji

75 ml
109,90 Kč od 2 ks
144,90 Kč 1 932,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Slovenská republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zubní pasta pro citlivé zuby.

Zubní pasta Sensodyne Nourish Healthy White obsahuje posilující bio-aktivní minerály, a díky obsaženému fluoridu napomáhá chránit před zubním kazem. Chuť pasty je podpořena citrusovým olejejem a výtažky z máty. Pasta je vhodná pro vegany, jelikož nejsou použity žádné živočišné složky. Krabička je vyrobena z recyklovaného papíru a společně s tubou a víčkem jsou obě tyto části plně recyklovatelné.         

Použití

Vždy postupujte dle návodu na obalu. Zuby si čistěte dvakrát, ne více než třikrát denně. Omezte spolknutí pasty na minimum, vždy ji vyplivněte. Citlivé zuby mohou značit skrytý problém, který vyžaduje okamžité ošetření. Pokud příznaky přetrvávají nebo se zhorší, navštivte Vašeho zubního lékaře.

O výrobci

GSK je jedna z největších farmaceutických společností na světě. Zabývá se výzkumem, vývojem, výrobou a prodejem léčivých přípravků a patří mezi přední světové inovátory v tomto oboru. Hlavním posláním společnosti GSK je zlepšit kvalitu lidského života tím, že umožní lidem být aktivnější, cítit se lépe a žít déle.

Skladování

Uchovávejte v suchu a při pokojové teplotě.

Výrobce

GSK
Hvězdova 1734/2c
140 00  Praha 4
Česká republika

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Limonene, Benzyl Alcohol.