Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Unikátní vanilková zmrzlina v kelímku se slaným karamelem a karamelizovanými lískovými ořechy, kterou koupíte jen u nás.

Vanilková karamelová zmrzlina je perfektní kombinací pro osvobození vašich myšlenek. Spojení vanilkové zmrzliny se slaným karamelem a křupavými lískovými oříšky je mysticky chutné a dokonalé. K tomu karamelové víry uvnitř, to je skutečná exploze chutí a blaženosti na patře.

Bohatá zmrzlinová chuť z prvotřídních surovin, jako je mléko od krav krmených trávou, čerstvá smetana a vanilka s karamelovými spirálami.

Použití

Skvělé osvěžení pro horké dny.

O výrobci

Litevská společnost Klaipėdos Pienas, AB, je členem skupiny Žemaitijos Pienas. Společnost byla založena v roce 1950 a specializovala se na výrobu mléčných výrobků, od roku 1997 se věnují pouze zmrzlině. Zmrzliny jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí a lokálních surovin. Společnost je držitelem několika ocenění, např. Sial innovation a Great taste.

Skladování

Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.

Výrobce

SC KLAIPĖDOS PIENAS
Šilutės str. 33
91107 Klaipėda
Litva

DIONE Vanilková zmrzlina plombir se slaným karamelem a karamelizovanými lískovými ořechy.
Složení: čerstvá smetana ke šlehání (23%), mléko (23%), slaný karamel (14,7%)*, karamelizované lískové ořechy (8,8%)**, cukr, sušené odtučněné mléko, glukózo–fruktózový sirup, dextróza, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin) stabilizátor (karobová guma, guarová guma), vonné látky (vanilky a přírodní vanilky). *(sladké zhuštěné odtučněné mléko (odtučněné mléko, cukr), voda, cukr, máslo (mléko), mořská sůl, zahušťovadlo (pektin)) **(cukr, lískové ořechy)