Attitude

Attitude Minerální ochranná tyčinka na obličej a rty bez vůně SPF 30

30 g
379,90 Kč 12 663,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Kanada,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Minerální tyčinka na obličej s SPF 30.

Přírodní minerální opalovací tyčinka od Attitude zajistí tu nejbezpečnější a nejpraktičtější péči při pobytu na slunci pro celou rodinu. Díky obsaženému kokosovému oleji a bambuckému máslu hydratuje pokožku. Je příkladnou ukázkou rovnováhy mezi bezpečností přípravku a jeho funkčností, ingredience jsou pouze minerálního a rostlinného původu.

Tyčinka vytvoří lehkou bariéru na pokožce, která účinně chrání před UVA i UVB zářením. Pokožka je tak chráněna před negativními vlivy slunečního záření, a to bez kontaktu se škodlivými látkami či chemikáliemi. Je vyrobena výhradně z biologicky rozložitelných složek.

Díky praktickému zůsobu aplikace tyčinkou se není třeba krému dotýkat. Vaše ruce tak zůstanou čisté a krému se při aplikaci méně vypotřebuje. Opalovací tyčinka má navíc kompletně bezplastový obal, který zbytečně nezatěžuje životní prostředí a je zcela rozložitelný. Nezanechává bílý film – nejen pro tyto vlastnosti je krém v tyčince výjimečný. Má 100% recyklovatelný obal a nepřítomnost škodlivých látek je testována nezávislou laboratoří.

Tyčinka je ideální pro obličej, rty a jakékoliv další místa na těle, které je třeba chránit před slunečním zářením. Skvěle se vejde do kabelky a je bez vůně. Aktivní látkou je oxid zinečnatý bez nanočástic. "Bez nanočástic" znamená, že molekuly nejsou tak malé, aby prostoupily do krevního řečiště.

Pro výrobu produktu jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. Obal je 100% recyklovatelný. Ekologické složení čističe se opírá o certifikaci EcoLogo. Další certifikací je EWG, která pomáha lidem vybírat zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. Attitude je navíc členem programu PETA.

Použití

Doporučuje se aplikovat 15 minut před pobytem na slunci a opakovat každé 2 hodiny. 40 minut po koupání/namočení je potřeba opět namazat. Výrobce udává, že krém není vhodný pro děti do 6 měsíců, a to z důvodu, že miminka by se vůbec neměla vystavovat slunci.

O výrobci

Attitude je kanadská firma, která nabízí přírodní produkty pro péči o celé tělo, ale i k úklidu domácnosti. Za značkou stojí skupina mladých rodičů, kteří chtěli pro sebe i své rodiny to nejlepší v přírodní kvalitě a rozhodli se svou filozofii šířit prostřednictvím této značky dál. Vyvinuli přírodní produkty, které obsahují jen ty nejčistší a nejbezpečnější složky, jsou 100 % bez nežádoucích látek. Dnes se prodávají ve více než 30 zemích světa.

Attitude ukazuje cestu směrem k lepšímu a uvědomělému způsobu života. Attitude je členem programu „People for the Ethical Treatment of Animals“, výrobky jsou veganské. Dále mají certifikaci "EcoLogo" potvrzující šetrnost k životnímu prostředí.

Skladování

 Skladujte v suchém a chladném prostředí. Spotřebujte do 1 roku od otevření.

Výrobce

Attitude
5605 De Gaspé, Suite 900
Montreal, QC, H2T 2A4
Canada

oxid zinečnatý, kokosový olej, bambucké máslo, kyselina polyhydroxystearová, slunečnicový olej (ze semen), triglycerid kyseliny kaprylové/kaprinové, slunečnicový vosk (ze semen), behenyl behenát, ricinový olej (ze semen), kopolymer kapryloyl glycerin / kyselina sebaková, kokosové kapryláty, kandelilový vosk.