Saloos

Saloos Francouzský bílý jíl – tělová a pleťová maska

100 ml
151,00 Kč 1 510,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tělová a pleťová maska – bílý jíl. Jako jediný z jílů je bílý jíl hypoalergenní a přesto stejně účinný. Pomáhá důkladně a přitom šetrně vyčistit hluboce zanesené, nečistotami i mazem ucpané póry a předcházet jejich návratu. Pleť bude krásně vyživená, zářivá, svěží a hebká zároveň.

Bílý jíl je známý také pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky. Při dlouhodobějším používání pomáhá regulovat tvorbu mazu a napomáhá ke zlepšení stavu pokožky, která trpí lupénkou, ekzémy či akné. Je skvělým regeneračním prostředkem, celkově zlepšuje strukturu kůže, pomáhá redukovat její suchost a předcházet šupinatění.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Masku připravíte smícháním jílu a vody v poměru cca 1:2 (jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem). Naneste na obličej, nebo na tělo mimo oční okolí a rtů a nechte působit 15 - 20 minut, poté opláchněte teplou vodou.

Saloos tip! Masku můžete vylepšit květinovou vodou, kvalitním rostlinným olejem Saloos či 2-3 kapkami vhodného 100% přírodního esenciálního oleje.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Kaolinite (Bílý jíl)