Saloos

Saloos Hyaluronové sérum

15 ml
284,90 Kč 18 993,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní hyaluronové sérum obsahuje vyvážený komplex dvou druhů kyseliny hyaluronové. Zatímco nízkomolekulární kyselina hyaluronová působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti.

Vyzkoušejte toto luxusní sérum a hýčkejte svou pleť.

Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Naneste přiměřené množství séra na vyčištěný mírně navlhčený obličej, krk a dekolt ráno i večer a jemně vetřete nebo vmasírujte. Díky své lehké konzistenci se rychle vstřebá. Můžete jej použít samostatně nebo jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Aqua (Voda), Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate (Sodná sůl kyseliny hyaluronové), Panthenol (Provitamin B5), Glycerin (Hydratační složka z rostlinného oleje), Biosaccharide gum-1 (Součást patentované intenzivní hydratační složky přírodního původu Fucocert), Sodium Levulinate (Kyselina levulová), Sodium Anisate (Sodná sůl kyseliny anýzové), Glyceryl Caprylate (Součást přírodní patentované hydratační látky Fucocert)