Organic Shop

Organic Shop Zjemňující sprchový gel třešeň a borůvka

280 ml
89,90 Kč 321,07 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Estonsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zjemňující sprchový gel třešeň a borůvka.

Přírodní zjemňující sprchový gel s organickým výtažkem z třešní a borůvek pro každodenní péči o pokožku. Užijte si tento sprchový gel, díky kterému bude vaše pokožka hedvábnější a jemnější. Organický výtažek z třešní vaši pokožku hydratuje a zjemňuje a zanechává ji hebkou a vláčnou. Organický výtažek z borůvek nasytí vaši pokožku blahodárnými stopovými prvky, které obnovují její přirozenou rovnováhu.

Sprchový gel je vhodný i pro vegany.

Použití

Naneste malé množství gelu na vlhkou pokožku houbou. Opláchněte teplou vodou.

O výrobci

Eurobio Lab je evropská společnost specializující se na produkci přírodní a organické kosmetiky, která je vyráběna s nejvyššími evropskými standardy. Mezi společností vyráběné značky patří Natura Estonica, Planeta Organica, Organic Shop, Organic Kitchen, Dr.Konopka’s, Rezepte der Oma Gertrude, Organic People a další. Výroba je zaměřená především na produkty pleťové, osobní, dětské a vlasové péče a přírodních pracích produktů a čističů. Výrobky společnosti jsou prodávány v 67 zemích světa.

Skladování

Skladujte při teplotě 5-25 °C. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

EUROBIO LAB OÜ
Leiva tn 3
12618 Tallinn 
Estónsko

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Malpighia Punicifolia Fruit Extract*, Maltodextrin, Vaccinium Vulcanorum Fruit Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Glycerin, Tocopherol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum. (*) Ingredients from Organic Farming