
Sterzing-Vipiteno
Sterzing-Vipiteno Plnotučný jogurt stracciatella 2×125 g
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italský, plnotučný jogurt s příchutí stracciatella s obsahem tuku v sušině min 3,5 %. Vyrábí se podle italské tradice již 40 let. Má krásně krémovitou strukturu, jemnou a intenzivní chuť.
Balení obsahuje 2 kusy po 125 gramech.
Původ mléka
Mléko pochází z tyrolského města Vipiteno a jeho okolí, kde se podle tradice mléko dojilo již od starověku. Nadmořská výška oblasti a poměrně drsné klima jsou pro chov dobytka naprosto ideální. Farmy jsou obklopeny horskými pastvinami a horami, které se nacházejí v nadmořské výšce až 1300 m nad mořem. Mléko se po nadojení zpracovává do 24 hod a pochází celkem od asi 400 farmářů.
Použití
Připraveno ke konzumaci. Vychutnat si ho můžete ke snídani nebo ke svačině.
O výrobci
Mlékárna Vipiteno je jedna z nejstarších a nejtradičnějších společností v Jižním Tyrolsku. Roku 1884 zde farmáři založili mlékárenské sdružení a začali zpracovávat mléko ve velkém. Díky novým technologiím si chuť tradiční Itálie mohou dopřát i ostatní. Současně portfolio zahrnuje mléko, jogurty, másla a krémové sýry typu ricotta nebo mascarpone.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.
Výrobce
Cooperativa Latteria Vipiteno società agricola
Via Giovo, 108
Vipiteno, I-39049,
Itálie
Trvanlivost
Složení
Plnotučný jogurt | 82 % |
Pasterované plnotučné mléko | |
Živé mléčné kultury | |
Stracciatella složka | 18 % |
Cukr | |
Čokoládové hoblinky | 2.2 % |
Kakaová pasta | |
Kakaové máslo | |
Cukr | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
E1442 - Hydroxypropylether zesíťovaného fosfátu škrobu | |
Aroma | |
E415 - Xanthan |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 505 kJ/120 kCal |
Tuky | 5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g |
Sacharidy | 15.3 g |
z toho cukry | 14.3 g |
Bílkoviny | 3.5 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |