Matrix

Matrix Total Results Unbreak My Blonde stimulující bezoplachová péče pro blond a zesvětlené vlasy

150 ml
399,90 Kč 2 666,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezoplachová péče na zcitlivělá vlasová vlákna blond a zesvětlených vlasů. Unbreak My Blonde Total Results s kyselinou citronovou dodává vlasům hydrataci a zároveň předchází jejich lámání. Přináší vašim blond a zesvětleným vlasům ještě větší hebkost a navrací sametový lesk a zdravý vzhled oslabeným a v důsledku zesvětlování poškozeným vlasům.

Dopřejte svým vlasům profesionální péči a posílené blond a zesvětlené vlasy díky řadě Matrix Unbreak My Blonde.

Použití

Po použití posilujícího šamponu a balzámu naneste bezoplachovou stimulující péči na vlhké vlasy. Nanášení produktu začněte v délkách, následně ho rozpracujte v konečkách. Upravte vlasy jako obvykle.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, CETYL ESTERS, CETYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PARFUM / FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, DILAURYL THIODIPROPIONATE, TRIDECETH-6, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE