Matrix

Matrix Total Results Mega Sleek kondicionér pro nepoddajné a krepatějící se vlasy

300 ml
239,90 Kč 799,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kondicionér pro uhlazení nepoddajných vlasů. Matrix Total Results Mega Sleek obohacený o bambucké máslo si hravě poradí s neposlušnými vlasy a díky technologii Smooth Repair je zanechá hladké, lesklé, poddajné a vyživené. Přesvědčí vás hned napoprvé a pro své nezkrotné vlasy už nebudete chtít jiný. 

Dopřejte svým vlasům profesionální péči pro krepaté vlasy díky řadě Matrix Mega Sleek.

Použití

Naneste kondicionér Total Results Mega Sleek rovnoměrně na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte vodou.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

QUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCERIN, PARFUM /FRAGRANCE, METHYLPARABEN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BHT, CITRIC ACID, CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE, 2-OLEAMIDO-1, 3-OCTADECANEDIOL.