Manufaktura

Manufaktura Sensitive pánský sprchový gel 3v1

300 ml
259,90 Kč 866,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pánský sprchový gel pro citlivou pleť zanechá pokožku, vlasy i pleť hydratovanou, svěží a chráněnou. S fantasticky svěží, lehkou a vzdušnou hypoalergenní parfemací. Dopřejte pokožce pocit pohody bez vysušení, svědění a pnutí.

Praktické balení 3v1 bylo vytvořené s vizí minima produktů pro kompletní péči o celé tělo. Obsahuje 98,01 % ingrediencí přírodního původu a je vhodný pro vegany.

Použití

Aplikujte přiměřené množství gelu na vlhkou pleť či pokožku a jemně vmasírujte do vytvoření pěny. Poté důkladně smyjte.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Cocoyl/Olivoyl Hydrolyzed Oat Protein, Fructosyl Cocoate/Olivate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urea, Sodium Lactate, Lactic Acid, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Panthenol, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Niacinamide, Inositol, Allantoin, Sodium Chloride, Citric Acid, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Sodium Bisulfite, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum