Manufaktura

Manufaktura Anti-pollution & detox tuhý šampon Louka

80 g
204,90 Kč 2 561,25 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Trend v péči o vlasy nejen pro milovníky ekologie. Anti-pollution & Detox tuhý EKO šampon Louka s krásnou něžnou vůní květin a čistoty.

Ideální vlasová péče pro život ve městech. Pro vlasy trpící znečištěným ovzduším (smog, oxid uhličitý, průmyslové zbytky, tabákový kouř…). Detoxikuje, ulevuje vlasům od toxinů, nečistot, mazu. 

Skvělý tvar, který padne do ruky. Bohatě pění a vydrží až 50 umytí. Poskytuje vlasům ochranný štít před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí, hydratuje je a napomáhá zvýšení pružnosti a snížení lámavosti. 

Obsahuje 98,08 % ingrediencí přírodního původu a je vhodný pro vegany.

Použití

Tuhý šampon aplikujte na mokré vlasy, vytvořte pěnu a vmasírujte do vlasů i vlasové pokožky. Důkladně opláchněte, v případě potřeby opakujte a péči doplňte aplikací kondicionéru. Doporučujeme uchovávat v otevřené krabičce nebo na mýdlence, aby mohl prosychat.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Aqua, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Triticum Vulgare Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Taraxacum Officinale Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Propylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Linalool, CI 77891, CI 11680, CI 74260