Eco by Naty

Eco by Naty Vlhčené splachovatelné ubrousky bez vůně

168 ks
BIO
254,90 Kč 1,52 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Turecko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vlhčené ubrousky prémiové značky Eco by Naty obsahují zjemňující výtažek z heřmánku

Ubrousky Eco by Naty jsou extra silné, ale díky výtažku z heřmánku zároveň jemné k dětské pokožce. Neobsahují chlór, umělá barviva, parfémy, parabeny, ftaláty ani alkohol.

Ekologické ubrousky Eco by Naty jsou vyrobené z 99,5 % z přírodních zdrojů a jsou zcela rozložitelné a kompostovatelné. Obsahují 98,4 % vody a za pouhých 12 týdnů se kompletně rozloží.

Balení třech ubrousků je vyrobeno z obnovitelných materiálů, konkrétně z cukrové třtiny. Ubrousky jsou navíc 100% rozložitelné ve vodě, nezanechávají ve vodě žádný odpad. Proto je možné je bezpečně splachovat do toalety.

Obsah balení: 3 × 56 ks

Nesou certifikace "OK Biobased" a "home OK COMPOST" od organizace Vincotte, které potvrzují použití obnovitelných zdrojů při výrobě a jejich 100% kompostovatelnost.

Také byly testovány pro obnovitelnost dle ASTM D6866. ASTM je nezávislá nezisková organizace stanovující mezinárodní standardy pro materiály, produkty, systémy a služby. 

Vlhčené ubrousky Eco by Naty získali certifikaci Ecocert jako přírodní a organické.

Všechny produkty Naty mají značku V-Label. V-Label je mezinárodně uznávaný, registrovaný symbol pro označování veganských a vegetariánských produktů a služeb. 

Použití

Vyjměte ubrousek z obalu a pevně uzavřete obal.

O výrobci

Společnost Naty byla založena ve Švédsku s cílem ulevit obrovskému problému nerozložitelných jednorázových plenek. Marlene, zakladatelka značky a máma dvou dětí, chtěla vymyslet ekologické plenky, které jí pomohou žít přirozenější život v souladu s planetou. A přesně to se jí podařilo.

Po pěti letech výzkumu, testování a překonávání řady překážek vznikly ECO by Naty – rozložitelné a ekologicky šetrné plenky. Na ně navázala řada dalších doplňků pro děti od kosmetiky přes ubrousky až po plenky a plenkové kalhotky. ECO by Naty jsou jednou z nejvýznamnějších světových značek.

Demandware SiteGenesis

Skladování

 Skladujte v suchém a chladném prostředí při teplotě 0–25 stupňů.

Výrobce

Naty AB
Swedenborgsgatan 20 A
11827 Stockholm
Švédsko

Voda, glukonolakton (z rostlin), výtažek z listů Aloe*, květinová voda Heřmánek*, kyselina citronová (z rostlin), propanediol (z rostlin), caprylyl/capryl glukosid (z rostlin), benzoát sodný, glukonát vápenatý, sorban draselný.
*složky pocházejí z ekologického zemědělství