.pepper..field

.pepper..field Pistáciové máslo s bílou čokoládou, malinami a Kampotským pepřem

150 g
350,50 Kč 2 336,67 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Výborné pistáciové máslo ochucené lyofilizovanými malinami a jedinečným červeným pepřem z Kampotu plný pistácií a bílé čokolády s Bourbon vanilkou.

Maliny dodávají zemitému pistáciovému základu ovocnou svěžest, která je podtržena palčivými a ráznými tóny červeného pepře. To vše krotí a do jemného celku spojuje bílá čokoláda ovoněná Bourboun vanilkou.

Použití

Toto dokonalé máslo si můžete vychutnávat jen tak na lžičku. Můžete jej vyzkoušet přidávat do svých snídaní, případně s ním vyzkoušet vykouzlit ty nejlepší pečené dobroty. 

O výrobci

Cambodian s. r. o. je česká společnost, která je v současnosti jediným přímým dovozcem pravého Kampotského pepře v České republice. Díky projektu .pepper..field podporuje od roku 2018 malé farmářské rodiny v provincii Kampot v Kambodži výkupem pepře férovým a udržitelným způsobem. Od samého začátku nakupuje Kampotský pepř za 100% fairtradové ceny a tím zajišťuje ekonomický rozvoj nejen jim, ale celé provincii, což ocenil mimo jiné sám prezident asociace KPPA (Kampot Pepper Promotion Association). V současnosti má pod svými křídly přes 200 malých farmářských rodin. 

To, že Kampotský pepř od .pepper..field dosahuje výjimečných kvalit, potvrdila výhra ve světové gastronomické soutěži GREAT TASTE AWARDS v Londýně, ze které si za svůj lyofilizovaný pepř odnesl zlatou trofej Golden Fork jako doposud jediný český producent v celé historii soutěže. Za své udržitelné podnikání byl oceněn jako jedna z nejvíce udržitelných firem Česka v cenách SDG’s v kategorii Byznys. .pepper..field dodržuje vysoké standardy udržitelnosti a kvality - Kampotský pepř je vakuován přímo na farmách v Kambodži a do ČR exportován v co nejkratším čase. Kontrola kvality a pečlivá selekce probíhá jak v Kambodži, tak v ČR pomocí speciálních potravinářských skenů. Balení od .pepper..field je kompletováno výhradně ručně, za použití recyklovatelných a udržitelných materiálů, které Kampotskému pepři dodávají luxusní vzhled i design.

Skladování

Uchovávejte v suchu, mimo přímé sluneční záření.

Výrobce

Cambodian s.r.o.
Žerotínova 1133/32
13000 Praha
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 70 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pistáciové ořechy pražené horkým vzduchem72 %
BIO veganská bílá čokoláda20 %
Bio kakaové máslo37 %
Bio přírodní třtinový cukr
Bio sušený rýžový nápoj
Bio mletý šáchor jedlý
Zemní mandle
Bio Bourbon vanilka
Lyofilizované maliny5 %
Kampotský pepř červený3 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2402 kJ/574 kCal
Tuky41 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.9 g
Sacharidy34.8 g
z toho cukry15.9 g
Bílkoviny15.5 g
Sůl0.1 g
Vláknina9.7 g

Alergeny

Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.