-20 %

.pepper..field

.pepper..field Mandlové máslo s tmavou čokoládou, jahodami a Kampotským pepřem

150 g
Akce do 31. 8.
280,40 Kč  350,50 Kč
1 869,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mandlové máslo, které spojuje tu nejlepší čokoládu s královskými mandlemi a jahodami se zdá jako naprosto dokonalá kombinace, které již nic nechybí. V .pepper..field si však do tohoto unikátního másla od českých výrobců Barenuts dovolili přidat svou trošku v podobě červených pepřových zrn.

Výsledkem je kombinace chutí zemitých ořechů, kterým hraje do noty svěží chuť jahod a jemné čokoládové pohlazení od těch nejkvalitnějších čokoládových bobů. To vše je podtrženo lehce ostrým, ale příjemně ovocným červeným pepřem, který dodává hravou palčivost.

Použití

Toto dokonalé máslo si můžete vychutnávat jen tak na lžičku. Můžete jej vyzkoušet přidávat do svých snídaní, případně s ním vyzkoušet vykouzlit ty nejlepší pečené dobroty. 

O výrobci

Cambodian s. r. o. je česká společnost, která je v současnosti jediným přímým dovozcem pravého Kampotského pepře v České republice. Díky projektu .pepper..field podporuje od roku 2018 malé farmářské rodiny v provincii Kampot v Kambodži výkupem pepře férovým a udržitelným způsobem. Od samého začátku nakupuje Kampotský pepř za 100% fairtradové ceny a tím zajišťuje ekonomický rozvoj nejen jim, ale celé provincii, což ocenil mimo jiné sám prezident asociace KPPA (Kampot Pepper Promotion Association). V současnosti má pod svými křídly přes 200 malých farmářských rodin. 

To, že Kampotský pepř od .pepper..field dosahuje výjimečných kvalit, potvrdila výhra ve světové gastronomické soutěži GREAT TASTE AWARDS v Londýně, ze které si za svůj lyofilizovaný pepř odnesl zlatou trofej Golden Fork jako doposud jediný český producent v celé historii soutěže. Za své udržitelné podnikání byl oceněn jako jedna z nejvíce udržitelných firem Česka v cenách SDG’s v kategorii Byznys. .pepper..field dodržuje vysoké standardy udržitelnosti a kvality - Kampotský pepř je vakuován přímo na farmách v Kambodži a do ČR exportován v co nejkratším čase. Kontrola kvality a pečlivá selekce probíhá jak v Kambodži, tak v ČR pomocí speciálních potravinářských skenů. Balení od .pepper..field je kompletováno výhradně ručně, za použití recyklovatelných a udržitelných materiálů, které Kampotskému pepři dodávají luxusní vzhled i design.

Skladování

Uchovávejte v suchu, mimo přímé sluneční záření.

Výrobce

Cambodian s.r.o.
Žerotínova 1133/32
13000 Praha
Če

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 38 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mandlové ořechy pražené horkým vzduchem72 %
BIO tmavá čokoláda20 %
Bio kakaové boby
Bio třtinový cukr
Bio kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny minimálně70 %
Lyofilizované jahody5 %
Kampotský pepř červený3 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2556 kJ/563 kCal
Tuky45 g
z toho nasycené mastné kyseliny7.9 g
Sacharidy28.3 g
z toho cukry10.3 g
Bílkoviny18.3 g
Sůl0.1 g
Vláknina8.1 g

Alergeny

Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.