.pepper..field

.pepper..field - Kampotský pepř černý, červený a bílý - STARTERPACK

60 g
345,60 Kč 5 760,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Kambodža,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vyzkoušejte trojici nejoblíbenějších druhů organicky pěstovaného Kampotského pepře v praktickém uzavíratelném balení.

Zipové sáčky můžete opakovaně použít a pepř vám vydrží po celou dobu dokonale čerstvý. Kvalitní a přírodní produkt, férově vykupovaný přímo od malých farmářských rodin v Kambodži.

Balení obsahuje 3 sáčky o objemu 20 g:

  • Černý Kampotský pepř, má výraznou, ostrou až pálivou chuť a štiplavé aroma. I proto se jeho chuť perfektně hodí k pestré řadě pokrmů. Po rozemletí se rozvine intenzivní, citrusové aroma. Je považován za nejpoužívanější koření světa
  • Červený Kampotský pepř, o kterém se říká, že je to nejvíce aromatický pepř světa. Ucítíte lesní plody, jablka, růže, třešeň a šípek. Samotná chuť červeného pepře se vyznačuje jemnou štiplavostí a výraznými ovocnými tóny. Ochutnejte vzácnost, která se v této kvalitě vyskytuje pouze na jednom místě planety.
  • Bílý Kampotský pepř, který je chuťově naprosto odlišný od ostatních pepřů. Může pochlubit svou jemností a smetanovými tóny, díky nimž postrádá tradiční “pepřovou” štiplavost. Dokonale dochucuje a harmonizuje každý pokrm. Už po pouhém otočení mezi prsty se rozvine vůně kafru, šalvěje a cedrového dřeva. Dále je cítit muškátový oříšek, cedr, černý čaj a obilí.

Použití

Černý pepř se používá především k dochucení nejrůznějších druhů masa, nejčastěji hovězího nebo vepřového, je perfektní k dochucení steaků.

Černý, červený a bílý Kampotský pepř skvěle ochutí a okoření každý chod vašeho grilování, od salátu či hlavní chod po sladký dezert!

O výrobci

Cambodian s. r. o. je česká společnost, která je v současnosti jediným přímým dovozcem pravého Kampotského pepře v České republice. Díky projektu .pepper..field podporuje od roku 2018 malé farmářské rodiny v provincii Kampot v Kambodži výkupem pepře férovým a udržitelným způsobem. Od samého začátku nakupuje Kampotský pepř za 100% fairtradové ceny a tím zajišťuje ekonomický rozvoj nejen jim, ale celé provincii, což ocenil mimo jiné sám prezident asociace KPPA (Kampot Pepper Promotion Association). V současnosti má pod svými křídly přes 200 malých farmářských rodin. 

To, že Kampotský pepř od .pepper..field dosahuje výjimečných kvalit, potvrdila výhra ve světové gastronomické soutěži GREAT TASTE AWARDS v Londýně, ze které si za svůj lyofilizovaný pepř odnesl zlatou trofej Golden Fork jako doposud jediný český producent v celé historii soutěže. Za své udržitelné podnikání byl oceněn jako jedna z nejvíce udržitelných firem Česka v cenách SDG’s v kategorii Byznys. .pepper..field dodržuje vysoké standardy udržitelnosti a kvality - Kampotský pepř je vakuován přímo na farmách v Kambodži a do ČR exportován v co nejkratším čase. Kontrola kvality a pečlivá selekce probíhá jak v Kambodži, tak v ČR pomocí speciálních potravinářských skenů. Balení od .pepper..field je kompletováno výhradně ručně, za použití recyklovatelných a udržitelných materiálů, které Kampotskému pepři dodávají luxusní vzhled i design.

Skladování

Uchovávejte v suchu, mimo přímé sluneční záření.

Výrobce

Cambodian s.r.o.
Žerotínova 1133/32
13000 Praha
Česká republika

Složení

Kampotský pepř černý
Kampotský pepř červený
Kampotský pepř bílý