
Caseificio Val d'Aveto
Caseificio Val d'Aveto Jogurtový dezert s mandlemi a lískovými ořechy
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Delikátní dezert spojuje jogurt řeckého typu s mandlemi a lískovými ořechy. Má intenzivní chuť a velmi krémovou konzistenci.
Jogurt má sladkou, mléčnou, ovocnou a lehce nakyslou chuť, kterou vrchní topping dokonale doplňuje. Pro jeho výrobu je použito pouze plnotučné mléko z krav v italském údolí Aveto a Trebiia pocházejících z udržitelných farem, které respektují životní prostředí a zvířata.
Použití
Určeno k přímé spotřebě.
O výrobci
Ve společnosti Caseificio Val d'Aveto srl věří, že proto aby bylo možné vyrobit kvalitní produkt je nutné znát příběh použitých ingrediencí. Proto mléko, které používají pro výrobu, pochází pouze z farem v údolí Aveto a Trebbia v italské Ligurii. Společnost dělá svá rozhodnutí s ohledem na ekologickou udržitelnost a transparentnost ke svým zákazníkům.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Caseificio Val d'Aveto srl
Loc. Rezzoaglio Inferiore 35
16048 Rezzoaglio GE
Itálie
Trvanlivost
Složení
Pasterizované plnotučné mléko | |
Směs na bázi mandlí a lískových oříšků | 22 % |
Cukr | |
Mandle | 22 % |
Lískové ořechy | 22 % |
Slunečnicový olej | |
Nízkotučný kakaový prášek | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Mléčné fermenty |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 412 kJ/99 kCal |
Tuky | 6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.6 g |
Sacharidy | 6.4 g |
z toho cukry | 5.9 g |
Bílkoviny | 4.8 g |
Sůl | 0.14 g |
Vláknina | 0.5 g |
Alergeny
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |