
Caseificio Val d'Aveto
Caseificio Val d'Aveto Jogurtový dezert s čokoládou
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Delikátní dezert spojuje jogurt řeckého typu s čokoládou. Má intenzivní chuť a velmi krémovou konzistenci.
Hustý jogurt má sladkou, mléčnou, ovocnou a lehce nakyslou chuť, kterou vrchní čokoládová vrstva dokonale doplňuje. Pro jeho výrobu je použito pouze lokální plnotučné mléko z krav v italském údolí Aveto a Trebiia pocházejících z udržitelných farem, které respektují životní prostředí a zvířata.
Použití
Jogurt si vychutnejte k snídani či svačině, jako sladkou tečku.
O výrobci
Ve společnosti Caseificio Val d'Aveto srl věří, že proto aby bylo možné vyrobit kvalitní produkt je nutné znát příběh použitých ingrediencí. Proto mléko, které používají pro výrobu, pochází pouze z farem v údolí Aveto a Trebbia v italské Ligurii. Společnost dělá svá rozhodnutí s ohledem na ekologickou udržitelnost a transparentnost ke svým zákazníkům.
Skladování
Skladujte při teplotě 4–8 °C.
Výrobce
Caseificio Val d'Aveto srl
Loc. Rezzoaglio Inferiore 35
16048 Rezzoaglio GE
Itálie
Trvanlivost
Složení
Pasterizované plnotučné mléko | |
Směs na bázi čokolády | 22 % |
Cukr | |
Voda | |
Čokoláda | 5 % |
Cukr | |
Kakaová hmota | |
Kakaové máslo | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Kakao | 5 % |
Zahušťovadlo | |
E1442 - Hydroxypropylether zesíťovaného fosfátu škrobu | |
Aromata | |
Regulátor kyselosti | |
E334 - Kyselina vinná | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Mléčné fermenty |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 627 kJ/149 kCal |
Tuky | 6.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 19 g |
z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 4.6 g |
Sůl | 0.13 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Skořápkové plody |