Matrix

Matrix Instacure sprej proti lámavým a porézním vlasům

200 ml
399,90 Kč 1 999,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezoplachový sprej Matrix Instacure vyživuje vlasy, obnovuje jejich sílu a redukuje lámavost suchých, křehkých i mechanicky poškozených vlasů.

Sprej proti lámavým a porézním vlasům je určený všem typům namáhaných vlasů, které volají o pomoc. Rekonstruuje vlasové vlákno a zaceluje roztřepené konečky.

Vlasy získávají nádherně jemný, lesklý finiš a září zdravím. Jedná se o finální péči pro všechny typy poškozených vlasů, které uhlazuje a projasňuje

Dopřejte svým vlasům profesionální péči pro krepaté vlasy díky řadě Matrix Instacure.

Použití

Nastříkejte bezoplachový sprej Matrix Total Results Instacure na umyté, ručníkem prosušené vlasy, a to zejména do středních délek a konců. Neoplachujte. Aplikujte podle potřeby, ideálně po každém umytí. 

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, PARFUM / FRAGRANCE, STEARALKONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, SIMETHICONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL CINNAMAT​