
Pizza od Jitulky
Pizza od Jitulky Quattro formaggi bezlepková
405 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyzkoušejte tuto jedinečnou, mraženou a ručně vyráběnou bezlepkovou pizzu Quattro formaggi. Průměr pizzy je 26 cm.
Proč je Jitulčina pizza výjimečná?
Korpusy se zde vyrábí a tvarují ručně, pizza se ručně ozdobí a poté předpeče v klasické pizza peci. Suroviny pro výrobu se používají jen ty poctivé. Sýry a mozzarella jsou bez rostlinných náhražek, salsa je pouze z drcených rajčat a bazalky s oreganem. Salámy, šunky, klobásy a anglická slanina jsou od regionálního řeznictví a v nejvyšší možné míře se zde používá čerstvá zelenina a žampiony.
Pizza je váhově nastavena tak, že náplň je vždy víc jak polovina objemu výrobku. Všechny výrobky jsou vakuově balené, a proto zůstávají maximálně chráněné a sami sebou po celou dobu, než se dostanou rozpečené a voňavé k zákazníkovi na stůl.
Použití
Pizzu vyjměte z obalu a vložte do pečící trouby. Pizzu vložte na již rozehřátý rošt do nejnižšího patra a pečte na dolní a horní ohřev na 180 °C. Doba pečení ze zmrzlého stavu je cca 10–15 min. Pizza je hotová, když je sýr upečený do zlatova, těsto lehce nahnědlé a ze spodu do křupava propečené.
O výrobci
Pizza od Jitulky vznikla v roce 2005 jako malá rodinná firma. Za vznikem firmy byl nápad Jitky vyrábět předpečenou pizzu. Tento nápad se dostával do života návštěvami pizzerií, postupným zkoušením a kroky při kterých se podařilo dokončit receptury k výrobě předpečené pizzy. Pizza od Jitulky tak mohou být hrdé na to, že nabízejí zákazníkům opravdovou poctivou pizzu, kterou vyrábí ručně z těch nejkvalitnějších surovin.
Skladování
Uchovávejte v teplotě do -18 °C. Můžete skladovat i v chladničce po dobu 7 dnů při teplotě do 6 °C.
Výrobce
Pizza od Jitulky s.r.o.
Fugnerovo nábř. 28 66401
Bílovice nad Svitavou
Česká republika
Složení
Korpus |
Rýžová mouka |
Kukuřičný škrob |
Bramborový škrob |
Modifikovaný kukuřičný škrob |
Luštěninové mouky |
Mouka z červené čočky |
Mouka z fazole mungo |
Kukuřičná mouka |
Pitná voda |
Vláknina |
Psyllium |
Bambusová |
Jablečná |
Cukr |
Lupinová mouka |
Emulgátor |
E322 - Lecitiny |
Sojový |
Řepkový olej |
Jedlá sůl |
Droždí |
Konzervant |
E200 - Kyselina sorbová |
Chia semínka |
Dextróza |
Zahušťovadla |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E412 - Guma guar |
Hrachová mouka |
Náplň |
Salza |
Drcená rajčata |
Jedlá sůl |
Bylinky |
E330 - Kyselina citronová |
Mozzarella |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékařské kultury |
Syřidlo |
Eidam |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékařské kultury |
Zakysaná smetana |
Smetana |
Bakterie mléčného kysání |
Sýr niva |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Ušlechtilá plíseň Penicilium roqueforti |
Sýr chedar |
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
E160b - Annatto, Bixin, Norbixin |
E300 - Kyselina L-askorbová |
Jedlá sůl |
Oregano |
Bazalka |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1053 kJ/252 kCal |
Tuky | 8.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g |
Sacharidy | 24 g |
z toho cukry | 3.4 g |
Bílkoviny | 11.05 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0.25 g |
Alergeny
Sójové boby |
Mléko |