Lenor

Lenor Fresh Air effect Fresh Wind aviváž (0,98 l)

70 praní
299,90 Kč 4,28 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 199,90 Kč
Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Užijte si svěží vůni, jako by prádlo schlo na čerstvém vzduchu, i když se suší uvnitř.

Díky inovativní technologii stačí jen malá dávka, aby prádlo po usušení vonělo stejně, jako by schlo na čerstvém vzduchu, a to bez ohledu na počasí. Vůně s tóny moře, citrusů a čistého vánku.

  • Lahev vydrží na 70 praní.

Lahev je vyrobena ze 100% recyklovaného plastu (kromě víčka, nálevky a obalového materiálu na lahvi) a je recyklovatelná (kromě obalového materiálu na lahvi).

Použití

Jednoduše odměřte požadované množství aviváže Lenor a nalijte ji do příslušné části zásobníku. Během cyklu máchání pračka vyplaví vodu do dávkovače, uvolní aviváž a osvěží vaše prádlo.

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký nadnárodní koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, ženské hygienické prostředky, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte pouze v původním obalu a v suchu.

Upozornění

Tekutá aviváž může zvýšit hořlavost materiálů. Použitím většího než doporučeného množství může být tento efekt ještě větší. Tento výrobek nepoužívejte na: dětské noční prádlo nebo oděvy označené jako ohnivzdorné, protože výrobek může jejich ohnivzdornost snížit. +oblečení vyrobené z materiálů s delším vlasem (jako flauš, velur, žinylka a froté). Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Obsahuje (E/Z)-ethyl 2-acetyl-4-methyltridec-2-enoate. Může vyvolat alergickou reakci.

Výrobce

The Procter & Gamble Company
Procter and Gamble Plz
Cincinnati, OH 45202
Spojené státy americké

0

5-15% Kationtové Povrchově Aktivní Látky, Parfémy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool