The Green Garden

Rohlik.cz Pomazánka mazaná mrkev od The Green Garden

200 g

ZÁRUKA ČERSTVOSTI

74,90 Kč 374,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 63,67 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pořádně vyladěná pomazánka z pečené karotky, cukety s kmínem. Perfektní strukturu jí dodává cibule, česnek a rajčatový protlak. Díky obsahu rostlinného másla je pěkně mazaná. Pokud patříte k těm, kteří rádi zkouší nové potraviny a chutě a mají ve svém jídelníčku rádi pestrost, a tuhle kombinaci ještě neznáte, určitě zkuste. Dopřejte si tuto veganskou specialitu z naší kuchyně.

Tak tohle je naprostá bomba. Maso v tom opravdu není a na chuť přísaháme. 

Kelímek je vyroben z Eco BIO Plastu, který je extra šetrný k přírodě. Surovinou na výrobu PLA kelímků je kukuřičný škrob. PLA je transparentní materiál, který má téměř totožné vlastnosti jako klasický polyethylen vyrobený z ropy.

Pomazánku jsme pro vás připravili společně s Julií Ulrich, naší úžasnou hlavní kuchařkou. Ona nás naučila jak dělat veganská jídla tak chutná, že jich budete chtít ochutnat víc, i když jste přiznivci masa. Jak říká Julia, založila The Green Garden, aby přesvědčila lidi, kteří běžně jedí maso, že maso nemusí jíst každý den. A co říkáme my? Juliino jídlo vypadá úžasně a chutná ještě lépe.

Když jsme ochutnali jídla od Julie, rozhodli jsme se založit novou 100% rostlinnou řadu pro Rohlik.cz s ní jako naší hlavní šéfkuchařkou. Julia nás učí připravovat svá jídla a my vám je pro vás chystáme v naší kuchyni v Praze.

ČISTĚ ROSTLINNÉ!

Ptáte se, jak jsme udělali, že tak skvěle chutná, i když neobsahuje žádné maso? Julia nikdy nechce dělat kompromisy ve svých receptech, a proto vždy volí jen perfektní suroviny. Proč? Chutnají výborně.

O The Green Garden...

Zakladatelka Green Garden Julia ve skutečnosti chtěla studovat dějiny umění a španělštinu. Ale v určitém okamžiku měla nápad na vegansko-vegetariánskou restauraci. Posbírala všechny trendy v jídle a udělala z nich veganské speciality. V Salcburku založila úspěšnou veganskou restauraci oblíbenou i mezi jedlíky masa a během pandemií covid19 proměnila svou restauraci v úspěšný online byznys.

Proč je její koncept tak úspěšný? Říká, že jíst zelenou zahradu je jako jíst duhu. Barevné jídlo prostě dělá lidi šťastnými.

Použití

Pomazánku si vychutnejte k pečivu či jako dip ke křupavé zelenině.

O výrobci

Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika

Trvanlivost

Určeno k okamžité spotřebě

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mrkev52 %
Cuketa
Rostlinná alternativa másla
Trvale udržitelný palmový olej
Slunečnicový olej
Pitná voda
Přípravek z bobu obecného
Emulgátory
E322 - Lecitiny
Slunečnicové
Aroma
Rajčatový protlak
Rajčata
Jedlá sůl
Slunečnicová semínka
Cibule červená
Česnek
Pepř černý mletý
Kmín mletý
Jedlá sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota456 kJ/110 kCal
Tuky8 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.5 g
Sacharidy7 g
z toho cukry5.1 g
Bílkoviny2.4 g
Sůl0.4 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.