


Wild Salmon
MSC Divoký losos Keta steak (rozmrazeno)
cca 220 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Steak s kůží z divokého lososa druhu keta ze severovýchodního Tichého oceánu. Losos keta, jinak také “Chum“, je nejznámějším a světově nejoblíbenějším zástupcem divokých lososů. Maso kety je růžové s nádechem do oranžova s výraznější chutí. Kromě masa je keta také ceněna pro chutné jikry.
- oblast odlovu: FAO 67, Severovýchodní Tichý oceán
- kategorie lovného zařízení: nevody
- vyrobeno v České republice z rozmražené suroviny
Populace lososa keta je dlouhodobě stabilní a druh je tak určen jako málo dotčený průmyslovým rybolovem. Po ulovení prochází ryby detailní kontrolou tak, aby se k vám dostalo pouze kvalitní maso. Po zpracování jsou ryby šokově zmrazeny, čímž je zajištěno zachování jejich čerstvosti a kvality.
Lovná sezona na Aljašce začíná počátkem června a pokračuje až do poloviny září. Ryby jsou loveny na volném moři při tahu do rodných řek selektivní metodou – menší ryby proplouvají, aby se mohli třít. I díky tomu je tento výrobek certifikován MSC – certifikace pro dlouhodobě udržitelný rybolov.
Balení obsahuje jeden steak s kůží. Produkt byl rozmražen.
Použití
Určeno k tepelné úpravě. Hodí se na smažení, pečení i grilování.
O výrobci
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s. je česká společnost, která byla založena roku 1993. Je významným členem Rybářského sdružení ČR a má rozhodující postavení v chovu ryb v severní a severovýchodní části České republiky. Hospodaří na 235 rybnících o výměře přibližně 1700 ha vodních ploch. Dodává jak čerstvé, tak mražené sladkovodní ryby.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 5 °C.
Výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.
Boženy Němcové 711
503 51 Chlumec nad Cidlinou
Česká republika
Trvanlivost
Složení
MSC Losos keta (Oncorhynchus keta) | 100 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 476 kJ/114 kCal |
Tuky | 2.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0.21 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Ryby |