Wella Professionals

Wella Professionals Invigo Color Brilliance hydratační maska pro barvené vlasy

150 ml
279,90 Kč 1 866,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hydratační maska Invigo Color Brilliance prodlužuje intenzitu a lesk barvených vlasů až na 7 týdnů. Díky obsahu vitamínů a antioxidantů vlasy vyživuje a chrání je před poškozením. Maska je vhodná pro jemné až normální vlasy, které budou po použití krásné jako ze salónu.

Řada Invigo Color Brilliance od Wella Professionals představuje silnou kombinaci nových přísad k udržení barvy ve vlasové kutikule a napomáhá k ochraně barvených vlasů. Obsahuje molekuly, které zapouzdřují měď, histidin a vitamín E, jenž napomáhají kontrole oxidačního procesu po barvení a chrání barvu (antioxidační štít) a vápenný kaviár, který obsahuje antioxidanty a vitamíny.

Použití

Naneste přiměřené množství přípravku do vlhkých vlasů, vmasírujte a nechce 5 minut působit. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.

O výrobci

Společnost Wella byla založena v roce 1880 Franzem Stroherem, německým kadeřníkem. V současnosti je jednou z vedoucích společností v oblasti producentů kosmetiky, kdy je výrobcem značek jako jsou například Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional a Clairol. Kromě produktů pro širokou veřejnost vyrábí také produkty, které jsou hojně využívány profesionály z oblasti kosmetického průmyslu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Wella Company AG
14 rue du Quatre Septembre
75002 Paris
Francie

Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic Acid, Fragrance/Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycerin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Limonene, Histidine, Edta, Sodium Chloride, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Microcitrus Australasica Fruit Extract.