Wella Professionals

Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon pro barvené vlasy

250 ml
229,90 Kč 919,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Šampon na barvené vlasy Invigo Color Brilliance s optimalizovaným nízkým pH zabraňuje rychlému vymývání barvy a prodlužuje její intenzitu po dobu až 7 týdnů. Je vhodný především pro husté barvené vlasy, které jsou po použití dokonale hebké a lesklé jako ze salónu.

Řada Invigo Color Brilliance od Wella Professionals představuje silnou kombinaci nových přísad k udržení barvy ve vlasové kutikule a napomáhá k ochraně barvených vlasů. Obsahuje molekuly, které zapouzdřují měď, histidin a vitamín E, jenž napomáhají kontrole oxidačního procesu po barvení a chrání barvu (antioxidační štít) a vápenný kaviár, který obsahuje antioxidanty a vitamíny.

Použití

Naneste šampon na mokré vlasy a jemně vmasírujte do pěny, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Vyhněte se kontaktu s očima.

O výrobci

Společnost Wella byla založena v roce 1880 Franzem Stroherem, německým kadeřníkem. V současnosti je jednou z vedoucích společností v oblasti producentů kosmetiky, kdy je výrobcem značek jako jsou například Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional a Clairol. Kromě produktů pro širokou veřejnost vyrábí také produkty, které jsou hojně využívány profesionály z oblasti kosmetického průmyslu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Wella Company AG
14 rue du Quatre Septembre
75002 Paris
Francie

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Peg-3 Distearate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Glycerin, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Polyquaternium-6, Limonene, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium Edta, Glyoxylic Acid, Linalool, Trideceth-12, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Cetrimonium Chloride, Microcitrus Australasica Fruit Extract.