
Old Amsterdam
Old Amsterdam Reserve
130 g14 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sýr typu gouda Old Amsterdam Reserve v prémiové kvalitě. Má bohatou chutí a podtóny burbonu, karamelu a pekanových ořechů. Má drobivou strukturu s křupavými krystalky, které skvěle podtrhnout dokonalý chuťový zážitek.
- Doba zrání sýru je 18 měsíců.
- Sýr Old Amsterdam získal spoustu ocenění ve světových sýrových soutěžích.

Zpracováno a baleno v Polsku ve společnosti Euroser.
Použití
Skvěle chutná se sladkými a pikantními oříšky, marinovanými olivami, medovou hořčicí nebo fíkovo-ořechovým chlebem.
A jak vlastně vznikl?
Po mnoho let hledali sýroví velmistři rodiny Westland ideální postupy výroby, ale především dobu procesu zrání. Po bezesných nocích, mnoha debatách a nekonečných pokusech se jim to během několika let opravdu povedlo. Vykouzli sýr s ideální charakteristickou vlastností - má pikantně - sladkou chuť, kterou ještě obohatili jemnými zrajícími krystalky.
Použití
Skvěle chutná se sladkými a pikantními oříšky, marinovanými olivami, medovou hořčicí nebo fíkovo-ořechovým chlebem.
O výrobci
Westland je rodinná společnost, jejíž kořeny sahají až do Nizozemí, kde vznikla před více než 80 lety. Rodinný podnik se zaměřuje na výrobu zrajících sýrů z těch nejkvalitnějších surovin. V jejich sortimentu naleznete značky jako například Old Amsterdam, Maaslander, Westlife a Trenta.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Westland Kaas B.V.
Zuiderzee 5
1271 EP Huizen
Holandsko
Durability
Composition
| Pasterizované mléko |
| Sůl |
| Mlékárenské kultury |
| Mikrobiální syřidla |
| Barvivo |
| E160a - Karoteny |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1862 kJ/449 kCal |
| Fats | 37 g |
| including saturated fatty acids | 25 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 29 g |
| Salt | 2.3 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |