Více za méně

Solgar

Solgar Hořčík plus vitamín B6 tbl.100.

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
319,90 Kč 319,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Doplněk stravy. Hořčík plus vitamín B6 je ve formě tablet. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a svalů, normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamín B6 přispívá k normální funkci imunitního systému a energetického metabolismu, normální tvorbě červených krvinek, normální psychické činnosti a činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Neobsahuje lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 100 tablet.

Hořčík (oxid hořečnatý), objemová činidla (mikrokrystalická celulóza), protispékavé látky (rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý), kroskarmelóza, vitamín B6 (pyridoxin HCl), leštící látky (hydroxypropylmethyl celulóza, rostlinný glycerin (z palmojádrového a kokosového oleje, karnaubský vosk). Obsah v denní dávce 3 tablety: Hořčík (oxid hořečnatý) 400 mg (107 %*), Vitamin B6 (pyridoxin) 25 mg (1 786 %*). *RHP - referenční hodnota příjmu.

Dávkování: Doporučená dávka pro dospělé je 3 tablety denně, nejlépe s jídlem.

Kontraindikace: Těhotné a kojící ženy musí použití přípravku konzultovat se svým lékařem. Obsahuje přírodní ingredience a barevné odchylky jsou normální a neovlivňují kvalitu produktu.

Výrobce: Solgar

EAN: 033984017207