
Doktor Pekař
Doctor Pekař Gingerbread dough
250 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Bezlepkové těsto na perníčky od Doktora Pekaře.
S tímto předpřipraveným těstem upečete výborné cukroví raz dva, a ještě si krásně provoníte domácnost. Do těsta bylo přidáno voňavé koření, které si míchá sám Doktor Pekař podle tradičního receptu.

Použití
Těsto vyndejte z chladničky a nechte povolit. Povolené těsto rozválejte na namoučněném stole a vykrájejte tvary podle vaší libosti. Vložte na pečicí papír do předem vyhřáté trouby a pečte na cca 180 °C 10–12 minut.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Durability
Bezlepková směs (bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, sójová mouka, sušené vaječné žloutky, bramborový škrob, stabilizátory (xanthan, guma tara), jedlá sůl, aroma), pohanková mouka, med, cukr, máslo, vejce, kakao, jedlá soda, perníkové koření (citronová kůra, skořice, anýz, badyán, nové koření, hřebíček).
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 2140 kJ/513 kCal |
| Fats | 29 g |
| including saturated fatty acids | 15 g |
| Carbohydrates | 56 g |
| including sugars | 17 g |
| Protein | 6.3 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | 2 g |
Allergens
| Eggs |
| Soybeans |
| Milk |