


Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kaki v BIO kvalitě se vyznačuje velmi sladkou chutí.
Jeho dužina je měkká a povrch lesklý v jasně oranžové barvě. Chuťově se podobá broskvi nebo meruňce.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.

Použití
Nejčastěji se konzumuje čerstvé a bez slupky. Lze ho oloupat podobně jako jablko nebo ho rozkrojit a vydlabat lžičkou.
Tip! Kaki můžete přidat také do smoothie, jeho dužina mu dodá krásně jemnou konzistenci. Vyzkoušejte například kombinaci kaki, mražený banán, mléko, mletá skořice a javorový sirup.

Skladování
Kaki uchovávejte při pokojové teplotě.