
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sýr na rozpékání je zlatavé barvy s jemnou, krémovou chutí. Je vyráběn z mléka od německých farmářů. Obsah tuku v sušině 58 %.
Použití
Pro jeho přípravu stačí rozehřát troubu, zbavit jej fólie a péct v dřevěné krabičce asi 10 minut při 200 °C (horkovzdušná trouba 180 °C). Po té době je nutné sýr vyndat z trouby, křížem krážem naříznout jeho povrch a rozevřít jej do stran. Sýr je hotový v momentě, když má zlatavou barvu, cca za 8–12 minut.
O výrobci
Käserei Champignon je německý výrobce sýrů s tradicí delší než 100 let. Prvním výrobkem byl aromatický hermelín, načež se začala výroba rozšiřovat a nyní v jejich nabídce můžete najít mnoho druhů sýrů, jako například Rougette, Cambozola či Fitaki.

Skladování
Skladujte při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Käserei Champignon
Kemptener Straße 17-24
87493 Lauben/Allgäu
Německo
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení
| Mléko |
| Smetana |
| Jedlá sůl |
| Mikrobiální syřidlo |
| Mlékařské a plísňové kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1371 kJ/331 kCal |
| Tuky | 29 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 17 g |
| Sůl | 1.7 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |