Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Francouzský sýr Saint Nectaire má dlouhou dobu výroby s přesnými požadavky. V prvních třech týdnech se sýry promývají ve slané vodě, obracejí a otírají. Zrají ve sklepech se stálou teplotou mezi 8 až 12 °C, s velmi vysokou vlhkostí a s pravidelným větráním pro obnovu vzduchu. Vzniká tak jeho specifická kůra s bílou až šedou plísní a nenapodobitelná chuť lískových oříšků.
Sýr je certifikovaný chráněným označením původu CHOP, což zaručuje jeho původ a tradiční výrobní postupy, které dělají sýr tak typickým.
Použití
Místo zakončení jídla kouskem dortu nebo kouskem koláče si můžete připravit malý sýrový talíř s ořechy a čerstvým nebo sušeným ovocem. K sýru Saint Nectaire se skvěle hodí čerstvé ovoce a suché bílé víno.
Více o Itinéraire des Saveurs ...
Itineraire de Saveur je značka francouzských specialit, která zahrnuje řadu tradičních regionálních produktů. Výroba těchto produktů má ve Francii dlouhou historii, díky níž jsou velmi dobře známé i v zahraničí. Výrobky pocházejí z regionů, kde se původně vyráběly a nesou díky tomu certifikáty chráněného značení původu a logo ochrany kvality Evropské Unie. Nyní si tyto speciality díky Rohlík.cz můžete dopřát i Vy.
Skladování
Skladujte v teplotním rozmezí od 2–6 °C.
Výrobce
Laiterie de la Montagne
63710 Saint Nectaire
Francie
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení
Pasterované kravské mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
E509 - Chlorid vápenatý |
Syřidlo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1410 kJ/340 kCal |
Tuky | 27 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18.7 g |
Sacharidy | 1.1 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 23.1 g |
Sůl | 1.9 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |