Více za méně

Solgar

Solgar B-komplex 50 cps.50

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
499,90 Kč 499,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. Solgar B-komplex 50 je doplněk stravy ve formě kapslí. Má v sobě obsaženy všechny vitamíny skupiny B. Složení kapslí je vhodné i pro vegetariány a vegany. Neobsahuje cukr, sůl, lepek ani umělá barviva a konzervanty. Vitamin B1(thiamin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti a příznivě ovlivňuje činnost srdce. Vitamin B2 (riboflavin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu a nervové soustavy, přispívá k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek, má pozitivní vliv na zrak, podporuje metabolismus železa, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin B3 (niacin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti, snižuje míru únavy a vyčerpání, přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic. Vitamin B5 (kyselina pantothenová) má pozitivní vliv na energetický metabolismus a mentální činnost a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin B6 (pyridoxin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti, přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, podporuje tvorbu červených krvinek, příznivě ovlivňuje imunitní systém a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin B12 (kobalamin) má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti, podporuje tvorbu červených krvinek, příznivě ovlivňuje imunitní systém a snižuje míru únavy a vyčerpání. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 50 kapslí.

Rostlinná kapsle: hydroxypropylmethyl celulóza; thiamin (vitamín B1, jako thiamin mononitrát), vitamín B6 (jako pyridoxin HCl), kyselina pantothenová (jako D-pantothenát vápenatý), inositol, riboflavin (vitamín B2), niacin (vitamín B3, jako nikotinamid), cholin (jako cholin bitartrát); objemová činidla: fosforečnan divápenatý, mikrokrystalická celulóza, maltodextrin; protispékavé látky: rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý; kyselina listová (jako kyselina pteroylmonoglutamová), Vitamín B12 (jako kyanokobalamin), D-biotin, prášková rostlinná báze, kelpa (Ascophyllum nodosum), list a nať Vojtěšky (Medicago sativa), extrakt z plodů Aceroly (Malpighia glabra), list a nať Petržele (Petroselinum crispum), list a nať Řeřichy (Nasturtium officinalis), plody Růže šípkové (Rosa canina). Obsah v jedné kapsli: Thiamin (vitamín B1, jako thiamin mononitrát) - 50 mg - 4?545 % RHP*, Vitamín B6 (jako pyridoxin HCl) - 50 mg - 3 571 % RHP*, Kyselina pantothenová (jako D-pantothenát vápenatý) - 50 mg - 833 % RHP*, Inositol - 50 mg, Riboflavin (vitamín B2) - 50 mg - 3571 % RHP*, Niacin (vitamín B3, jako nikotinamid) - 50 mg - 313 % RHP*, Cholin (jako cholin bitartrát) - 21 mg, Kyselina listová (jako kyselina pteroylmonoglutamová) - 400 μg - 200 % RHP*, Vitamín B12 (jako kyanokobalamin) - 50 μg - 2000 % RHP*, D-biotin - 50 μg - 100 % RHP* . Směs bylin: Prášková rostlinná báze Kelpa (Ascophyllum nodosum), list a nať Vojtěšky (Medicago sativa), extrakt z plodů Aceroly (Malpighia glabra), list a nať Petržele (Petroselinum crispum), list a nať Řeřichy (Nasturtium officinalis), plody Růže šípkové (Rosa canina) - 3,5 mg. * RHP = referenční hodnota příjmu

Dávkování: Doporučená denní dávka je 1 kapsle každé dva dny ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře.

Kontraindikace: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem.

Výrobce: Solgar

EAN: 033984011205