Solgar

Solgar Železo 20 mg cps.90

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
449,90 Kč 449,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Doplněk stravy. Solgar Železo 20 mg je doplněk stravy ve formě kapslí. Obsahuje železo ve formě bisglycinátu železnatého. Železo přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normálnímu přenosu kyslíku v těle, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk. Kapsle neobsahují lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata ani barviva. Jsou vhodné pro vegany. Unikátní forma železa (železnatý bisglycinát) je vytvořená pro maximální vstřebatelnost bez projevů podráždění trávicího traktu, které často doprovázejí suplementaci železa. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 90 kapslí.

Objemová činidla (mikrokrystalická celulóza, kyselina citrónová, maltodextrin), železo (bisglycinát železnatý), rostlinná kapsle (hydroxypropylmethyl celulóza), protispékavá látka (rostlinný stearan hořečnatý). Jedna kapsle obsahuje 20 mg železa (bisglycinát železnatý), tj. 143 % RHP (referenční hodnota příjmu).

Dávkování: Doporučené denní dávkování: Jako doplněk stravy užívají dospělí jednu rostlinnou kapsli denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře.

Kontraindikace: Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem.

Výrobce: Solgar

EAN: 033984012493