-10 %

Gynella

GYNELLA Flora 10 vaginal suppositories

Product from
BENU pharmacy
1 pc
Until 5/31
CZK 449.90  CZK 499.90
CZK 449.90 /pc

Delivery within 60 minutes

100+ customers have in favorites

Zdravotnický prostředek. GYNELLA Flora je ve formě vaginálních čípků, které pomáhají obnovit poškozenou vaginální mikroflóru v důsledku infekce, zánětu nebo jiných vnějších faktorů. Kombinace tyndalizovaných laktobacilů (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus casei) napomáhá stimulovat přirozenou imunitní obranyschopnost. Udržuje rovnováhu vaginální mikroflóry v době, kdy je obranyschopnost snížena kvůli vnějším faktorům. Doporučuje se při léčbě antibiotiky pro obnovu vaginální mikroflóry. Balení obsahuje 10 vaginálních čípků.

GYNELLA® Flora obsahuje 3 typy stabilních inaktivovaných (tyndalizovaných) bakterií – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri a Lactobacillus casei. Účinné látky jsou: Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei a Lactobacillus Reuteri. Pomocné látky: Witepsol H15, polysorbát 80, oxid křemičitý mikronizovaný.

Dávkování: Jedna aplikace denně po dobu 10 dní, v případě dlouhodobé infekce pravidelné užívání v měsíčním intervalu. Pro usnadnění manipulace a aplikace čípků uchovávejte produkt na chladnějším místě.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: HEATON

EAN: 8594071471026