Granarolo

Granarolo High protein mozzarella

100 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ

Zachraň mě za 23,28 Kč
Vyprodáno. Očekáváme v út.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Měkký sýr mozzarella s vysokým obsahem proteinu. Mozzarella je vyrobena z italského bezlaktózového mléka a obsahuje o 70 % méně tuku než běžná mozzarella. Obsahuje 20 g proteinu na 100 g výrobku. Obsah laktózy < 0,01 g/100 g.

 

Použití

Mozzarella se hodí jak do studené, tak teplé kuchyně.

O výrobci

Granarolo je italská společnost, jejíž historie se začala psát v roce 1957. Italská mlékárna se zrodila především díky zkušenostem tamějších farmářů s certifikátem dobrých životních podmínek pro zvířata. V portfoliu lze nalézt nejrůznější mléčné produkty, ale mezi tradiční italské symboly patří krémové jogurty značky Granarolo.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 2⁠4 hodin.

Výrobce

GRANAROLO SPA
via Cadriano 27/2
40127 Bologna
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterizované odstředěné mléko
Sůl
Mikrobiální syřidlo
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota549 kJ/131 kCal
Tuky5 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.3 g
Sacharidy1.4 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny20 g
Sůl0.5 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.