Granarolo
Granarolo High protein mozzarella
100 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Měkký sýr mozzarella s vysokým obsahem proteinu. Mozzarella je vyrobena z italského bezlaktózového mléka a obsahuje o 70 % méně tuku než běžná mozzarella. Obsahuje 20 g proteinu na 100 g výrobku. Obsah laktózy < 0,01 g/100 g.
Použití
Mozzarella se hodí jak do studené, tak teplé kuchyně.
O výrobci
Granarolo je italská společnost, jejíž historie se začala psát v roce 1957. Italská mlékárna se zrodila především díky zkušenostem tamějších farmářů s certifikátem dobrých životních podmínek pro zvířata. V portfoliu lze nalézt nejrůznější mléčné produkty, ale mezi tradiční italské symboly patří krémové jogurty značky Granarolo.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
GRANAROLO SPA
via Cadriano 27/2
40127 Bologna
Itálie
Trvanlivost
Složení
Pasterizované odstředěné mléko |
Sůl |
Mikrobiální syřidlo |
Regulátor kyselosti |
E330 - Kyselina citronová |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 549 kJ/131 kCal |
Tuky | 5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g |
Sacharidy | 1.4 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |