Granarolo

Granarolo Mozzarella Fiordilatte bez laktózy

100 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

Vyprodáno. Očekáváme v út.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Měkký plnotučný nezrající sýr Mozzarella je vyrobený z italského bezlaktózového mléka. .Je dobře stravitelný. Obsah laktózy < 0,01 g/100 g.

Použití

Mozzarella se hodí jak do studené, tak teplé kuchyně.

O výrobci

Granarolo je italská společnost, jejíž historie se začala psát v roce 1957. Italská mlékárna se zrodila především díky zkušenostem tamějších farmářů s certifikátem dobrých životních podmínek pro zvířata. V portfoliu lze nalézt nejrůznější mléčné produkty, ale mezi tradiční italské symboly patří krémové jogurty značky Granarolo.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 2⁠4 hodin.

Výrobce

GRANAROLO SPA
via Cadriano 27/2
40127 Bologna
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Delaktózované pasterizované mléko
Mléčné fermenty
Sůl
Mikrobiální syřidlo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota890 kJ/214 kCal
Tuky16 g
z toho nasycené mastné kyseliny11 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny17 g
Sůl0.8 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.