
Hollandia
Hollandia Jogurt selský ovocné müsli
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Selský jogurt s ovesnými cereáliemi. Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Do spodní části jogurtu se dá ovocná poduška, která je složena z kousků ovoce a obilnin.
Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Ovocná složka | 18 % |
Cukr | 28 % |
Broskve | 10 % |
Pomeranče | 10 % |
Jablka | 10 % |
Banány | 5 % |
Pšenice lisovaná | 2.5 % |
Žito lisované | 2.5 % |
Rozinky | 2.5 % |
Lískooříšková pasta | 2.8 % |
Modifikovaný škrob | |
Stabilizátor | |
E440 - Pektiny | |
Aroma | |
Koncentrát citronové šťávy | |
Mléčná bílkovina | |
Jogurtová kultura | |
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (10^6/g) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 368 kJ/88 kCal |
Tuky | 3.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 8.8 g |
Bílkoviny | 3.3 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | 0.29 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |
Skořápkové plody |