
Diabeta
Diabeta Skořicový fruktózový cukr
20 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Skořicový fruktózový cukr vhodný pro diabetiky.
Použití
Použijte jako přísadu na pečení nebo dochucení moučníků.
O výrobci
Historie společnosti Pečivárne Liptovský Hrádok sahá do 30. let minulého století, kdy byla založena společnost s názvem Tatranka. Vyráběly se zde oplatky, sušenky, vanilínový a skořicový cukr. Novodobá historie společnosti se začala psát v roce 1992 založením Pečivárne Liptovský Hrádok. Snahou firmy je posouvat laťku výše, a to nejen v oblasti běžných sladkostí, ale i takových, na kterých si může pochutnat opravdu každý. A tak vznikly produktové řady Nature Line, Diabeta a Celihope.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–25 °C.
Výrobce
Pečivárne Lipt. Hrádok, s.r.o.
Liptovská Porúbka 347
033 01 Liptovský Hrádok
Slovenská republika
Trvanlivost
Složení
Fruktóza | |
Skořice mletá | 4.8 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1605 kJ/378 kCal |
Tuky | 0.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 94 g |
z toho cukry | 83 g |
Bílkoviny | 0.4 g |
Sůl | 0.01 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Sezamová semena |