Sleep Faster

Sleep Faster ústní sprej s melatoninem 24ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
279,90 Kč 279,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. Sleep Faster ústí sprej s melatoninem je doplněk stravy pro klidný spánek. Melatonin přispívá ke zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu. Melatonin je přirozený hormon, který napomáhá usínání. Náš organismus si ho tvoří sám podle potřeby, s věkem však jeho produkce klesá. Není návykový. Snadná a rychlá aplikace. 120 dávek. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Balení obsahuje 24 ml = 120 dávek.

Glycerol, voda, melatonin, bezvodá kyselina citronová, sorban draselný, přírodní citronové aroma. Obsah aktivních látek v denní dávce (1 vstřiku): Melatonin 0,43 mg.

Dávkování: Doporučená denní dávka pro dospělé a děti starší 12 let je 1 vstřik před spaním. V případě subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu se dosáhne příznivého účinku při přívodu 0,5 mg, které je třeba požít krátce před spaním v první den cesty a po několik dalších dní po příjezdu do cílového místa. Lahvičku držte ve svislé poloze a nastříkejte produkt pod jazyk stisknutím pumpičky na doraz.

Kontraindikace: Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při alergii na kteroukoliv složku produktu, při řízení dopravních prostředků, obsluze strojů a nepoužívejte současně s jinými produkty obsahujícími melatonin. Nekombinujte s alkoholem, léčivými a rostlinnými přípravky. Výrobky s denní dávkou nižší než 0,5 mg melatoninu podávané perorálně nepovažuje Státní ústav pro kontrolu léčiv za léčivé přípravky podle ustanovení § 2 odst. 1 písm. b) zákona o léčivech, neboť hladiny melatoninu v séru po jejich užití jsou blízké hladinám melatoninu po konzumaci některých potravin.

Výrobce: Emergopharm

EAN: 5902020885023