Řeznictví Sloupnice
Řezník & Uzenář Sloupnice Moravský vrabec sous-vide
500 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vepřová plec připravená metodou sous-vide, tedy šetrným vařením ve vakuu. Tento typ vaření zachovává kvalitu masa, které je stále šťavnaté a má křehkou strukturu. Výhodou je pak rychlá a snadná příprava u vás doma.
Masný výrobek tepelně opracovaný. Balení obsahuje 4 porce.
Použití
Maso se šťávou vyjměte z obalu, podlijte vodou a pozvolna prohřívejte v troubě při 150 °C cca 15 minut. Pak zvyšte teplotu na 190–220°C a pečte do zlatova. Pro lepší chuť doporučujeme přidat k výpeku vepřové škvařené sádlo.
O výrobci
Řeznictví Sloupnice s.r.o. je česká společnost, která od roku 2010 pokračuje v tradici řeznického řemesla z konce 90. let minulého století ve Sloupnici. Navazuje na rozvinutou živočišnou výrobu a silnou surovinovou základnu místních zemědělců. Dodává české regionální maso špičkové kvality a z tohoto masa vyrábí také uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–7 °C.
Výrobce
Řeznictví Sloupnice s.r.o.
Sloupnice 565 53
Dolní Sloupnice 134
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřová plec | 81 % |
Voda | |
Slunečnicový olej | |
Restovaná cibule | |
Cibule | |
Olej | |
Pšeničná mouka | |
Sůl | |
Jedlá sůl | |
Cukr | |
Aroma | |
Stabilizátor | |
E331 - Citronany sodné | |
Citrusová vláknina | |
Dextróza | |
Kouřové aroma | |
Směs koření |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 578 kJ/138 kCal |
Tuky | 8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.4 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 16.3 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |