
Novalim
Novalim Bábovka bezlepková v prášku
250 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bábovka v prášku s vanilkovou příchutí. Směs je vyrobena z bezlepkových surovin a je vhodná pro celiaky.
Použití
Vyšlehejte 3 celá vejce, do kterých postupně zašlehejte 1,5 dl oleje a nakonec směs na bábovku. Nalijte do vymaštěné a moukou vysypané formy a pečte v troubě při teplotě 150 °C po dobu 35–40 minut.
O výrobci
Slovenská společnost Novalim byla založena roku 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Základními ingrediencemi v jejich produktech jsou kukuřičný a bramborový škrob a rýžová, kukuřičná a sójová mouka. Jejich sortiment se skladá z bezlepkových těstovin, sušenek, chlebů, mouky a dalších.

Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Výrobce
NOVALIM, spol. s r. o.
Bratislava, 84104
Čárskeho 3466/1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Cukr |
| Bramborový škrob |
| Kukuřičný škrob |
| Sojová mouka |
| Modifikovaný kukuřičný škrob |
| Bramborová mouka |
| Jedlá sůl |
| Vanilínový cukr |
| Emulgátor |
| E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin |
| Kypřicí látky |
| E450 - Difosforečnany |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1638 kJ/386 kCal |
| Tuky | 1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.04 g |
| Sacharidy | 93.1 g |
| z toho cukry | 40.6 g |
| Bílkoviny | 0.7 g |
| Sůl | 0.7 g |
| Vláknina | 0.8 g |
Alergeny
| Sójové boby |