KNEIPP

Kneipp Bath bomb Astrounaut

95 g
CZK 129.90 CZK 1,367.37 /kg

Delivery within 60 minutes

300+ customers have in favorites

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Proměňte večerní rituál vašeho malého dobrodruha ve vesmírnou výpravu s koupelovou bombou Astronaut. Modrá barva a osvěžující vůně pomerančů zajistí zábavu, zatímco přírodní oleje z avokáda a hroznových jader se postarají o hydrataci citlivé dětské pokožky.

  • vhodné pro děti od tří let
  • zachovává přirozenou ochrannou bariéru pokožky
  • poskytuje zábavu a péči o jemnou dětskou pokožku

Použití

Koupelovou bombu bez folie vhoďte do vody o teplotě 35–38 °C. Během chvíle se celá bomba rozpustí. Doba koupele by ideálně neměla přesáhnout 10–20 minut.

O výrobci

V České republice působí společnost jako HARTMANN – RICO a.s., která vznikla v roce 1991. Její portfolio se skládá z rozmanité škály zdravotnických a hygienických výrobků a služeb, které spojuje důraz na inovativnost, snadné použití a vysokou efektivitu.

Díky profesionalitě, partnerskému přístupu a nadšení pro práci, kterou dělá, zaujímá v České republice dlouhodobě pozici předního výrobce a distributora zdravotnických a hygienických výrobků a význačného exportéra. Značka HARTMANN je zde zároveň nejznámější značkou zdravotnických prostředků a hygienických výrobků.

Skladování

Skladujte v suchu a při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění

Jde o kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití. 

Výrobce

HARTMANN – RICO a.s. 
Masarykovo nám. 77 
664 71  Veverská Bítýška
Česká republika

Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Parfum (Fragrance), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Linalool, Limonene, Citronellol, Aqua (Water), CI 42090.