
Dr.Oetker
Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella gluten free
370 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Bezlepková mražená pizza Mozzarella na tomatovém podkladě. Je obložena mozzarellou, cherry rajčátky a posypána bazalkou. Vhodné po vegetariány. Obsah laktózy < 0,01/100 g.
- Průměr pizzy je 24,5 cm.
Použití
Troubu důkladně předehřejte na cca 200 °C. Pizzu vyjměte z fólie a dejte péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13–14 minut.
O výrobci
Firma Dr. Oetker se již od svého založení v roce 1891 řídí principem důvěry k zákazníkům. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje nejrůznější přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.

Skladování
Skladujte v mrazničce při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Composition
| Sýr mozzarella | 19 % |
| Voda | |
| Rýžová mouka | |
| Pasírovaná rajčata | 10 % |
| Bramborový škrob | |
| Cherry rajčata | 7.8 % |
| Rajčatový koncentrát | 5.3 % |
| Eidam | |
| Bramborové vločky | |
| Řepkový olej | |
| Hrachová bílkovina | |
| Pekařské droždí | |
| Cukr | |
| Bazalka | |
| Byliny | |
| Sůl | |
| Zahušťovadla | |
| E463 - Hydroxypropylcelulóza | |
| E415 - Xanthan | |
| Extra panenský olivový olej | |
| Emulgátory | |
| E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
| E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
| Modifikovaný škrob | |
| Glukózový sirup | |
| Česnek | |
| Mléčná bílkovina | |
| Koření | |
| Citronová šťáva | |
| Dextróza | |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 963 kJ/230 kCal |
| Fats | 11 g |
| including saturated fatty acids | 4.8 g |
| Carbohydrates | 22 g |
| including sugars | 2.1 g |
| Protein | 10 g |
| Salt | 0.98 g |
| Fibre | 1.4 g |
Allergens
| Milk |
| May contain traces of: |
| Soybeans |
| Mustard |