
Morbidi
Morbidi Ricotta stagionata
180 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý syrovátkový sýr z ovčího mléka vyrobený dle italské receptury. Vyrábí se z převařené syrovátky, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě mozzarelly. Ricotta je velmi měkká a lehká.
Obsah sušiny: 63 %. Obsah tuku v sušině min. 43 %.
Použití
Sýr je vhodný k nastrouhání na těstoviny.
O výrobci
Morbidi je italská společnost, která byla založena již roku 1925 v malé mlékárně na Starém Městě v Sieně. Od té doby se pro místní obyvatele stalo jméno Morbidi synonymem pro „dobře se najíst“. V průběhu let byla rodina Morbidi vždy schopna inovovat v souladu s nejstaršími místními tradicemi. Dnes se firma specializuje na výrobu kvalitních sýrů a uzenin.
Skladování
Skladujte při teplotě 4–14 °C.
Výrobce
Salcis s.a.s. di Morbidi A. & C.
Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA
Itálie
Trvanlivost
Složení
Syrovátka z pasterovaného ovčího mléka | |
Sůl | |
Syřidlo | |
Obsah sušiny | 63 % |
Obsah tuku v sušině min. | 43 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1241 kJ/299 kCal |
Tuky | 22 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
Sacharidy | 5 g |
z toho cukry | 5 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 2.6 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |