Morbidi

Morbidi Salsiccia di Suino klobásky

300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

180,00 Kč 600,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Italská klobása z vepřového masa. Vyrábí se výhradně z plece a pancetty. Je ochucena pepřem a česnekem, což ji dodá charakteristickou chuť sienské klobásy. Balení obsahuje 4–5 kusy.

Na výrobu 100 g bylo použito 103 g vepřového masa. Masný výrobek tepelně neopracovaný. 

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Ideální ke grilování nebo smažení.

O výrobci

Morbidi je italská společnost, která byla založena již roku 1925 v malé mlékárně na Starém Městě v Sieně. Od té doby se pro místní obyvatele stalo jméno Morbidi synonymem pro „dobře se najíst“. V průběhu let byla rodina Morbidi vždy schopna inovovat v souladu s nejstaršími místními tradicemi. Dnes se firma specializuje na výrobu kvalitních sýrů a uzenin. 

Skladování

Skladujte při teplotě 0–⁠4 °C.

Výrobce

Salcis s.a.s. di Morbidi A. & C.
Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Jedlá sůl
Cukry
Dextróza
Sacharóza
Koření
Přírodní aroma
Regulátor kyselosti
E262 - Octany sodné
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Konzervanty
E250 - Dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1135 kJ/274 kCal
Tuky23.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.4 g
Sacharidy0.1 g
z toho cukry0.1 g
Bílkoviny15.6 g
Sůl3.04 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.